Jebala sam se. Kako sam se jebala s crncem 2019-07-25

Jebala sam se Rating: 4,7/10 2000 reviews

SMENJIVALI SU SE U MENI: Zbog OPKLADE sa mužem sam spavala istovremeno sa dvojicom!

jebala sam se

Kako sam sjedila na Donovom licu ledjima okrenuta ka teti koja je klizila po njegovom kurcu, mahinalno se okrenuh prema njoj. Uzbuđivala me je njegova proćelava glava između mojih nogu I njegove topple usne koje su divljale po mojoj pičkici. U tom trenutku se svetla pojacase i nesumnjivo je bilo da je vreme za fajront. Sagnuo se prema meni i ja sam ga zagrlila i poljubila u obraz pruzajuci mu istovremeno jos bolji pogled na moj dekolte. Počela sam se dizati i spuštati na taj topli kurac. Nisam više mogla željela sam tu ogromnu kitu u sebi.

Next

Spavala sam sa najboljim drugom svog sina

jebala sam se

Ležao je go i spavao je još uvek. Zna li, uvijek sam se u takvim situacijama pitala i strah bi mi prošao tijelom. Malo se podigao da mu svučem trenerku i u tom trenutku iskočila je njegova čvrsta i velika batina. Pa ja jesam ti brat ali sam i zivo bice. Ulazio je u mene sporo i pažljivo jer je osetio koliko sam tesna.

Next

Kako sam se jebala s crncem

jebala sam se

. Sada sam nekako poceo ozbiljno da govorim. Kad vise nije mogao da mu se digne, nabio bi mi dildo za naduvavanje I nabijao ga sa obe ruke da pojaca udar. Sneno sam otvorila oči I vidjela tatu kako mi pohotno siše bradavice koje jedva da su bile malo ispupčene. Pomislila sam da se krije od supruge. Ovo je moja mladost koju nisam proživjela.

Next

Erotske Price v2: Kucni prijatelj

jebala sam se

Daj ga svojoj seki, prosaputah. U tom trenutku mi se ucinilo da cu se raspuci od uzbudjenja. Ajme koji novi uzbudljiv osjećaj! Za dvadeset minuta bio je u mom stanu. Uvela sam pravilo da se s Matkom čujem samo petkom da bismo se dogovorili oko susreta, nikakvi telefonski pozivi i razgovori tijekom tjedan više nisu dolazili u obzir. Imam 23 godine, živim na moru i radim u jednoj slastičarnici na rivi gdje pristaju brodovi.

Next

Erotske Price v2: Kucni prijatelj

jebala sam se

Taj sam tjedan čak razmišljala o raskidu s Matkom, ali to prokleto tijelo i ta prokleta požuda nisu mi dali mira. Svrsila sam kao nikada do tada. Demonstrirala sam za sina, pijana od strasti, moje masturbatorsko umeće i fleksibilnost guzne rupe i pomamne pičke, a onda sam se frenetično drkala. Odveo me do auta i posjeo na haubu pa kleknuo ispred mene. Od tada je u mojoj bračnoj postelji svake noći spavao moj sin, i tada sam sa sinom počela da živim kao žena sa mužem, uz nezasito seksualno orgijanje. Počela sam svršavati i stezati ga svojim mišićima da ga što duže zadržim unutra. Imam 59 godina a zena jednu manje i pre skoro dva meseca sam primetio da ona jednom a nekad i dva puta nesto radi po dvoristu a ocigledno nema smisla to sto radi, cudno mi i ja onako nevesto stanem i gledam, kad komsija koji ima 28 godina sa kolima dole gore samo ide a ne tako daleko znaci zbog nje.

Next

SPAVALA SAM SA SVEKROM: Kad god bi ispratila muža na put, on bi mi došao u krevet!

jebala sam se

Počela je jako da se dere i svršava. Pickica joj tacno ispred mog lica, jednom rukom je hvatam oko struka a drugom joj sirim guzove i zabijam jezik u vec vlaznu pickicu. Plesao sam sa sestrom celo vreme nekako sav ponosan i pun sebe. Uzjahala sam ga, bio je u meni duboko, dahtala sam i stenjala slobodnije i glasnije. Uhvatio me je za grudi odpozadi zestoko ih stiskajuci i mesajuci i poceo da me ljubi po vratu. Novo je bilo to što mi je godilo da se tako vulgarno nudim i pokazujem u detalje moje meso, da izazivam vatru u sinovim mošnicama.

Next

Jebala si se i u dupe, droljice

jebala sam se

Nisam imala pojma za šta se izvinjava. Nazdravismo i srknusmo gledajuci se u oci, kad ona rece, idem da se presvucem, ali ovog puta nemoj da budes zlocast i da viris. Jednog dana cu napisati sve sta sam doziveo sa svojon zenom. Cijelo vrijeme mi je u glavi bila scena tete kako jaše na Donovom kurcu I vrišti od uživanja. Izvadio je bermude iz ranca i poceo da se presvlaci.

Next

Jebao sam svoju seku

jebala sam se

Dečko isto tako nije mogao izdržati. U subotu sam se probudila u podne. Prišao je držeći ga rukama I zapovijedio majci da otvori usta pri čemu joj se tako jako zabio das u joj suze krenule na oči. Jaoj sestrice, sestrice, pa valjda znas kakve sam ti komplimente uvek delio i kakvo misljenje imam o tebi. Da ali mislila sam da ne mozes da se nalozis na sestru, ali si veceras bio zloca.

Next

Jebala Sam Drugaricu I Njenog Brata

jebala sam se

Ivanova mama je umrla jako mlada a tata mu ima 39 godina. Nisam mogla da poverujem šta sam pomislila, trenutak besA a onda grč ljubiomore, z ačudi m se. No kako je vatra u mom tijelu se pojačavala i ja sam se jače nabijala tako sam glasnije stenjala i jecala. Zabij mi ga u pičku, razvali me, rasturi me, nek me boli, svršit ću. Ono što nisam odmah primjetila je Don, koji je sa vrata gledao kako konj prodire u moju majku, I navlačio objema rukama svoju grandioznu kurčinu.

Next