Jebe mamu. Brat jebe mamu @ Wank Craft 2019-07-25

Jebe mamu Rating: 8,5/10 654 reviews

Sin i sexi mamica

jebe mamu

Telo je pocelo da mi se trza i posmatrao sam dok je prvi kremasti snop prsnuo pravo na Dzenino lice. Dugu crnu kosu vezala je preko dana, imala je lijep stas, sa malo većim grudima u odnosu na svojih 60 kilograma težine. Podigao sam se sa kauča i kleknuo ispred nje na pod. Moja zena se sali da smo kao blizanci, krupan, snazan, i blagog lica, cak i fizicki podsecam na nju. Slaba svetlost sa prozora restorana mi je dozvoljavala da vidim tek ponešto. Mjesec je padao pravo na njen lezaj, vidio sam velike sise, a otac se hrkanjem pravio da spava, a ja sam isto izigravao da sam u dubokom snu. Činilo se kao da ju je svaki sinov pogled uzbuđivao.

Next

Provalnici

jebe mamu

Glatki zidovi njenog otvora milovali su mu kurac kao da je u nekom baršunu, obavijajući ga toplotom. Iako u godinama, mišići njene pičkice su mi stezali kitu. Ja sam sa Harisom ostala na dekici, a tata je bio malo udaljen od nas, pripremao šta sve treba za pecanje. Mislio sam da odmah da svrsim, i mali uzdah mi je pobegao sa usana. Biće sa mamom nasamo skoro celo leto, neće je s kurca skidati uopšte, samo kad je otac tu. Dok je to izgovarala drkala ga je zesce nego malo pre. Jel mozemo ovo da radimo svaki dan? Pre nogo sto sam mogao da stignem do kupatila, mama je prisla ka meni, obavila svoje ruke oko mene i jako me zagrlila.

Next

Moja majka

jebe mamu

Ne želim više nikada da jebem nikoju drugu, želim jebati samo tebe, zauvek. Kao da više nije mogla to da izdrzi, prisloni se na njega i glavu položi na njegovo rame, tako da sam sada više video nju nego njega. Stavio sam joj ruke u na sise. U kuci su im bili radnici iz Rusije, njih petorice, dovrsavali su potkrovlje. Mama je obrisala poslednji trag moje sperme sa Dzeninog obrascica dok je Dzeni crvenela od srama. Sada je ona spustila svoju cetkicu na njegov kurac itrljala gore dole po njemu. Znao je da će to veče pokušati da zavede oca.

Next

Gledajuci svoju mamu kako se jebe, morao sam i ja da je imam

jebe mamu

Bilo je tu i sreće i tuge. Probudio me je zvuk zaprepascenog zenskog uzdaha. Nije bilo nikakve sumnje da ću je pojebati, ovdje u garaži. Iapočetka sam mu samo…ma znaš… pušila. A ovo je sajt gdje ljudi pisu svoja mastanja i iskustva i svakakvih prica ima a ako ti se neke ne svidjaju ti ih ili preskoci ili ocijeni najmanjom ocjenom a ova je od mene ocijenjena najvecom. Živimo u Beogradu, imamo dete, moj posao ne dozvoljava mi previse slobodnog vremena. Odmaknuo se i on i sklupcao se kraj nje, zagrlio je nežno u svoje narucje.

Next

Brat jebe mamu @ Wank Craft

jebe mamu

Pomislih u tom trenutku da je bolje da sve ovo prekinem, siđem u kupatilo i izdrkam ga kao čovek, ali… ovo je bilo jače od mene. Najzad je osetio da se pomaknula. Bilo je lako opravdati prelazak sa drkanja na isisavanje tvoje sperme: rezultat je isti, samo sto smo oboje dobijali ono sto zelimo, vidis? Mira je zgrabila sina za glavu nabijajući je tako u svoju pičku, ne dozvoljavavši mu da je zeza. Ali sada, zelim te u sebi. Stalno je pravio probleme i majka nije mogla izaći na kraj s njime, tako da je došao da živi samnom. Nisam ulazila duboko u vodu, samo malkice da se rashladim.

Next

Kako sam poceo jebati svoju mamu

jebe mamu

Mislim da ćeš trebati dobiti po guzi preko kolena. Majka je bila u podužoj spavaćici, ispod koje nije imala ništa. Dobro je gradjen, pošto trenira rukomet. Ništa nismo krili među nama, čak, u pubertetu smo merili i kurčeve, čiji je veći. Medicina je ,malo pomogla, ali ne verujem da se oporavio od srčanog udara i bajpasa koji ima. Sam sebe nisam razumeo zašto tako posmatram svoju majku.

Next

Sin jebe mamu

jebe mamu

Znoj je poceo da mi kaplje sa cela na njeno lice. Poceo je da ju ljubi. Sama sebe sam probušila još kao mala, a već sa 14 godina sam koristila mamin vibrator. To je mogla samo mama da pogasi, oh moj bože — i jedna suza mi okvasi lice. Njegova majka je ležala u tišini kraj njega.

Next

Sin jebe mamu

jebe mamu

On mi radi takve stvari…stvari za koje sam mislila da ih nikada više neću osetiti. Dobra stvar je bila ta što su bili u ćošku zaštićeni sa tri strane. Muškarac je mamu privlačio ka sebi a ona ga je, mislim, nekako odgurivala. Otišao je do kuhinjskog elementa i izvadio žilet, došao je do nagužene majke i uhvatito je za mesnatu pizdu jednom rukom. Kurac mu je već bio dignut.

Next