Jedan nezaboravan dogadjaj sastav. ♥Jedan nezaboravan dozivljaj♥ Svaki covek ,a pogotovo dete ima neki nezaboravni dozivljaj u zivotu, koji se cini toliko krupan kao neka prekretnica koja ce doneti sve novo. Taj veliki dozivljaj u mom zivotu ,a naravno i prekretnica jeste dolazak mom malog brata u nas dom. Znali smo da cemo dbiti brata ili sestru i kao srednje dete u porodici nisam znala sta to podrazumeva, jer sve do tada, ja sam bila najmladja u kuci. Bila sam mala ali se secam prvog ulaska mog brata kao beb u kucu. Lezao je u svm kreveticu, a mi smo se okupili oko njega i posmatrali njegov sokojni san. Osecao se sigurno. Secam se da sam se osecala zaista posebno u tom trenutku, jer je telefon neprestano zvonio i svi su zeleli da ga vide, ali nisu smeli. Osecala sam se posebno, jer sam ja mogla da uzivam u njegovoj lepoti. Medjutim tog dana se sve promenilo u kuci, svi smo nekako morali da budemo tihi, i da ne pricamo suvise glasno. Crtaci su se obavezno gledali smanjenog tona i sva paznja bila je usmerena na mog brata. Ne znam jesam li ovim dogadjajem bila preplasena ili ljuta, ali znala sam da situacija u kuci vise nikad nece biti ista. Naravno da je ovo za mene nezaboravan dogadjaj, pa cak i traumatican, to je trenutak sve ono sto je bilo rutinski i normalno vise nije, a vi ste jos uvek dete i treba da se naviknete na to.♥☺ 2019-07-25

Jedan nezaboravan dogadjaj sastav Rating: 8,9/10 1018 reviews

Смешни доживљај (састав)

jedan nezaboravan dogadjaj sastav

Kod velike bjele kuce skrenite lijevo i idite do prodavnice. Posle nekog vremena Miloš se odljutio i sve se vratilo na staro. Svako jutro nas je dočekivala uz mio osmeh i obraćala nam se nežnim glasom. Trebalo je da se brzo spremimo i negde krenemo, obavestile smo mamu i krenule iako nismo znale gde nas tata vodi. Moj deda se zvao Stanko. Nastavili smo sa šetnjom i stigli do velikog trga. Vetar je do mog prozora donosio žuto opalo lišće.

Next

Putovanje koje nikad necu zaboraviti...

jedan nezaboravan dogadjaj sastav

Sve je nekako drugačije, lepše. Nikome se ne podsmevam ako nešto ne zna ili ne ume da uradi. Nije bilo teško osvojiti medalju. Moj deda Stanko imao je 65 godina kada me je ostavio. Sto se detalja tice, je ne bih da se kunem u iste htela sam to i da napomenem, pa se posle mislim, ma dal je bitno. Da bih bolje videla, proturila sam glavu između šipki na ogradi. Jesen je plodna, zlatna, kišovita i prohladna i ceo moj kraj i ulicu je podsetila na to da uskoro dolazi zima.

Next

Sastav na temu Nezaboravni doživljaj iz mog djačkog zivota ~ Psiholog online

jedan nezaboravan dogadjaj sastav

Srecna okolnost je ta sto sam otisla ne zakljucavsi kucu, pa su komsije prve pritekle u pomoc videvsi dim koji kulja iz kuhinjskog prozora. Došli smo ovde samo zbog mene i mog brata. Često je nasmejan, a još češće plače. Uskoro nam se pridružio i naš komšija koji je imao još veći teret na leđima od tate i lovačku pušku. . Uzela sam ih i odnela mami.

Next

Pismeni sastav na temu „Doživljaj sa letnjeg raspusta”

jedan nezaboravan dogadjaj sastav

Bilo mi je teško da ostavim drugove koji su bili pored mene. Bilo ih je tako mnogo, ali ipak mislim da je to bilo na Uskrs prošle godine. Jedna od njih je i moj tata. Putovati znači obići svet, upoznati ljude različitih kultura, upoznati druge običaje. Učenici naše škole osvajaju prva mesta na takmičenjima. Iskrenost je kod mene na prvom mestu i to tražim apsolutno i od drugih.

Next

Putovanje koje ću pamtiti

jedan nezaboravan dogadjaj sastav

Pored hotela je bio bazen gde sam deo dana provodio s prijateljima. Za kraj, deseta zapovest je poruka svim mojim drugarima. To ne znači da ne treba da se družim i sa onima koji su potpuno drugačiji od mene. Vasi psiholozi empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. Bio je prelep sunčan dan. Omiljeni sport mu je fudbal. Imala sam osećaj da je srećan što me vidi ali isto tako i tužan zbog razloga koji me je tu doveo.

Next

NAJLEPŠI DAN NA SVETU U Pismeni sastav iz srpskog jezika zbog kog ćete se smejati ceo dan (FOTO)

jedan nezaboravan dogadjaj sastav

Pokušavala sam da se prisetim svakog zanimljivog dana i neke smešne priče. Zastala je, uzela povređenu ptičicu i krenula kući s namerom da joj zavije krilo. Raspust je prošao, a knjige su već spremne da ih uzmemo u ruke. Ej mi kad smo to vidjeli mi smo se odvalili smijat ko neki narkomani, hahaha. Ne mogu da kažem da je bila čista, ali sa svim tim malim brodićima odavala je utisak starog gradića, prijatnog za razlgedanje. Pokušala sam ponovo, okretala glavu, ali ni to nije pomoglo.

Next

Sastav Smesni dogadjaj ~ Psiholog online

jedan nezaboravan dogadjaj sastav

E ovaj trajekt nas je dotukao, nismo ni u snu sanjali da cemo jos i trajektom morati da se vozimo. Nas dve smo krenule prečicom da se provučemo ispod ograde. Vesela i glasna družina je krenula kroz Požarevac. Činilo mi se da će se svakog časa pojaviti nešto strašno i opasno, pa sam se privijala uz tatu kao beba, pitajući se kada će oni morati izaći zbog tog glupog lova i kako ću ja ostati sama u šatoru, možda pre svitanja. Znam da me je najviše voleo, iako je teško pokazivao ljubav. Majka je sve vreme trljala oči u čudu.

Next

NAJLEPŠI DAN NA SVETU U Pismeni sastav iz srpskog jezika zbog kog ćete se smejati ceo dan (FOTO)

jedan nezaboravan dogadjaj sastav

Mom ugođaju je doprinela i večera u prirodi. Pozadi vinograd koji počinje da zri. Mame i bake vredno ostavljaju zimnicu. Ako ovo čita, profesorka će nekako morati da reaguje. Otišle smo u dispanzer, a onda u bolnicu. Zaista dobar i nezaboravan provod Uspomene sa putovanja su nesto najvrednije. Setila sam se uputstva za vanredne situacije i ne razmišljajući čučnula ispod stola.

Next