Katarina čas. Bio — Katarina Cas 2019-08-02

Katarina čas Rating: 4,1/10 1048 reviews

Katarina Čas: »Kako naj to normalno povem, ne da bo zvenelo hvalisavo?«

katarina čas

V tistem trenutku dojamem, in navznoter me preplavi totalna evforija, a se zadržim, nič ne rečem. A v resnici morate biti neverjetno hitri, odzivni, učinkoviti. Zato je bilo vse zelo sproščeno, veliko smeha, tudi na račun mojega kostuma, vse je teklo gladko. Nič se ne more primerjati s tem,« je izjavil Jonah Hill po snemanju. Ko se s kovčki že pripravljam, da me odpeljejo na letališče, režiser priteče iz pisarne z nasmeškom: »Aja, samo to. Gotovo bi bilo drugače, če bi ponudili kaj konkretnega.

Next

Katarina Čas

katarina čas

In čez nekaj ur začnete snemanje serije Petra Bratuše Življenja Tomaža Kajzerja. Pred tem me je menedžerka opozorila, da Pacino rad improvizira, naj se ne ustrašim, če bo začel. Všeč mi je bilo, da ima Chantalle res karakter. In da naj prizor pripravim do jutri. Pravi, da sta karakterno zelo različni, ampak kljub temu izjemno povezani.

Next

Katarina Čas in Jurij Zrnec v novem slovenskem celovečercu

katarina čas

Do sedemnajstega leta sem posnela še množico reklam in opazila, da mi je to blizu, da se z mano pred kamero nekaj zgodi in da. Gre pravzaprav za krimi drame v 50 minutah. Vrnil mi je komplimente in stisnil high five. Sliko, na kateri se druži s soigralcem Christianom Hillborgom, je simpatična Katarina objavila na svojem Facebook profilu. Agencije, ki zastopajo igralce in druge kreativne poklice, so zelo močno vpete v industrijo, v splet informacij o novih produkcijah, svežih scenarijih, tesno sodelujejo s casting direktorji in filmskimi studii. Viri namreč pravijo, da se na festivalu nista družila, Katarina pa se je svojemu bivšemu kvečjemu izogibala. Med čistune menda spadajo , Tanja Žagar, in Eva Černe.

Next

Katarina Čas in Jurij Zrnec v novem slovenskem celovečercu

katarina čas

Additionally, a Slovenian flag appears in the film. Katarini se je onkraj luže pridružil tudi , ki je izjemno ponosen na svoje dekle, ki ji zadnja leta uspeva v Hollywoodu. Takrat sem že vedela, da me zanima predvsem vse v zvezi s filmom. Že slutite, da ste dobili vlogo? Prvo filmsko vlogo ste odigrali že pri trinajstih. Najlepše je bilo spet videti vso ekipo in igralce, saj se na snemanjih vedno stke nekakšna družinska povezanost. Scena, v kateri povem, da je moj mož gej. Že po prvem stiku s Pacinom sem imela občutek, kot da ga poznam že sto let.

Next

Katarina Čas

katarina čas

Sedem let se je trudil. Chantalle oziroma Švicarka Carolyn v biografiji je prav tako resničen lik? Ob neki priložnosti sem mu povedala nekaj v slovenščini … Takrat se je odločil, da bo Leonardo v naraciji povedal, da je Chantalle rojena v Švici, a s slovenskimi koreninami. He was incredibly open to improvisation and allowed the actors to come up with their own ideas. Zdaj prideva do ključnega trenutka. Tam razgradiva prizor, nekaj dodava. Dam noge na kavč, si začnem improvizirano piliti nohte, ker sem pač Sophie. Vendar sem kmalu po tem prebrala članek o tem, koliko je uspeh igralca odvisen od sreče.

Next

Bio — Katarina Cas

katarina čas

Na srednji šoli sta bili sošolki z zdaj igralko Mestnega gledališča Mojco Funkl. Na neki način je nadrealistično. Ja, to vse so bili zame izleti in nove izkušnje. V filmu Imagine imate precej večjo vlogo, in če prav razumem, je večina vaših prizorov z Alom Pacinom. To veliko pove o Scorseseju.

Next

Katarina Čas, She

katarina čas

No, menda pa prav zaradi tega nista več prijatelja. Celo v prizoru, ki ga imate z oskarjevcem Jeanom Dujardinom, s katerim kasneje postaneta ljubimca, slišiš — Slovenka. A ga je pri tem prehitel , ki je imel lansko leto svoj roast. Lahko rečem, da sem šla s »športnih priprav« naravnost na tekmo. No, kasneje sem se vrnila na faks in ga dokončala.

Next

Katarina Čas

katarina čas

Tukaj je šlo za pravo hollywoodsko mašinerijo, z večjo ekipo, več tehnične opreme, več lokacij, odlično organizacijo in večjim udobjem. Zame je bilo idealno, da sem za svojo prvo takšno vlogo v tuji produkciji upodobila tip ženske, begunke, Hrvatice, ki se poroči zaradi vizuma in je strta, prestrašena. Z Ladom in prijateljem, režiserjem Alešem Nadaijem, smo pri njem v kuhinji posneli prizor in sem ga poslala v London. Njeni najodmevnejši vlogi sta vloga v priljubljenem filmu Volk z Wall Streeta z Leonardom DiCapriom ter vloga v filmu Danny Collins, kjer je zaigrala ob legendarnem Alu Pacinu. Popolnoma na jetlagu se pripeljem pred veliko vilo na Beverly Hillsu, tipično hišo z bazenom, izvem, da je to vila producentke, kjer so že zbrani režiser, casting direktorica, asistentka in Al Pacino.

Next

Katarina Čas

katarina čas

Do mene se je obnašal, kot da me pozna že sto let. Bratuša se je kot direktor fotografije podpisal pod prvi film neodvisne Slovenije, Anžlovarjevo komedijo Babica gre na jug, spominjamo pa se ga tudi kot režiserja serije Življenja Tomaža Kajzerja. Pravzaprav v filmskem svetu niste novinka. Ne vem, morda sem s to Slovenijo za spoznanje preveč težila smeh. Na moje veselje mi je v petnajstih minutah uspelo vse: od štosov, ljubkih, butastih dovtipov do solznih oči … Hočem reči, zgodilo se je, kar padla sva noter. In na ta film veliko stavi. Prizor smo snemali v West Hamptonu, v vili nekega poslovneža, bogataša, ki je odstopil hišo za snemanje.

Next

Katarina Čas zaigrala ob še eni hollywoodski igralki

katarina čas

»Glej, pripravila sva, on lahko še vedno reče ne,« pravi Jon. Vsi so, no, smo ponosni, da smo del Scorsesejevega filma, ki utegne postati kulten. Od nekod pride režiser in mi reče, z Alom sta imela super kemijo, navdušen je nad tabo. Peljem se v avtu na letališče, gledam skozi okno, gledam Hollywood Hills in se … zjočem. Foto: Osebni arhiv Katarine Čas Katarina Čas also played in the series the series Življenja Tomaža Kajzerja The Lives of Tomaž Kajzer.

Next