Køge thai massage. 99 WellNess 2019-08-01

Køge thai massage Rating: 6,7/10 449 reviews

Thai massage i Køge, Stevns og omegn

køge thai massage

Det er også i dette tempel, jeg fik min uddannelse som thai massør. Derfor har jeg brug for jeres mening. Vi er igang med at lave en optimering af min virksomhed, og har derfor brug for jeres hjælp. Din personlige thai massør Mit navn er Mam, og jeg er indehaver af Watpo thai massage klinikken på Køge torv. Vi håber i lige vil bruge 1 minut på at besvare et spørgeskema, som vil være til stor hjælp.

Next

Mam

køge thai massage

Thai massagen foregår i vores flotte lokaler i Hårlev, og vi behandler ofte klienter fra hele Stevns, Køge, Ringsted, Fakse og Næstved. Alle har forskellige skavanker og smertetærskler. Al viden om thai massage blev samlet for ca. Jeg trækker lod blandt alle som deltager ligesom sidst - søndag d. En thai massage kan meget vel sammenlignes med en yogatime, hvor man får strukket ud i muskler og led.

Next

Geng Khor massage

køge thai massage

Det er en kropsmassage, hvor en kombineret brug af teknikkerne påvirker og fornyer kroppens energistrømme. Vi anbefaler at du får en thaimassage jævnligt for at forebygge kroniske smerter og spændinger bedst muligt. Det kan være alt fra ømme muskler til migræne til kramper o. Kig forbi min hjemmeside og få mere information. Fordele ved thai massage Thai massage kan løsne op i dine spændinger ved hjælp af en kombination af stræk, muskelmassage, ledrotationer samt stimulering af meridianbanerne. Stort tillykke til Simona :-.

Next

Thai massage i Køge, Stevns og omegn

køge thai massage

Svarene er 100% anonyme både for mig og andre, og er en kæmpe hjælp. Uddannet i Traditionel Thaimassage, Zoneterapi og Terapi Akupressur. Håber i vil være med Kærligste hilsner, Mam. . Det er en massageform, hvor både klienten og behandleren er i bevægelse, og hvor behandleren ud over sine hænder også bruger knæ, albuer og underarme.

Next

Thai massage i Køge, Stevns og omegn

køge thai massage

Ved en kombination af disse tre massagetyper opnås et rigtig godt resultat. Svarene er 100% anonyme og er en kæmpe hjælp! Priser : 30 minutter - 275. Simona får direkte besked i sin indbakke. Dog vil du allerede med én behandling kunne opnå en stor effekt. Din deltagelse er værdsat, og tager ganske få sekunder. Dette er forskelligt fra anmeldelser, som altid beskriver en individuel oplevelse.

Next

Relax massage Køge

køge thai massage

Gode råd Det er en god idé at drikke rigeligt med vand efter behandlingen, og dagen efter. Thai massagen er en 2500 år gammel behandlingsform, som kombinerer flere af Asiens massagearter med akupressur teknikker. Det hjælper din krop til at restituere bedst muligt, og kan mindske ømheden. Min passion for den thailandske massageform startede i 2004, hvilket gør at min erfaring har over 12 år bag sig, hvor jeg løbende har taget kurser. Det er ikke ofte, man slipper forpligtelserne og den stressede hverdag for at gøre noget godt for sig selv. Du kan bidrage selv om du kun kender klinikken af omtale. Skriv en mail eller ring på tlf.

Next

Relax massage Køge

køge thai massage

Thai massage er baseret på en meget gammel og gennemprøvet metode, som kan hjælpe mennesker med at forebygge og behandle smerter og spændinger i kroppen. Vinderen af 1 times gratis kropsmassage er: Simona Rebekka Petersen. Visionen bag den traditionelle thai massage er at man har et holistisk syn på mennesket og kroppen, og ved at alting er forbundet. Vi giver dig en dejlig følelse af velvære og overskud, så du igen er klar til at modstå den travle hverdag. Her på klinikken tilbyder jeg flere former indenfor thai massage, som traditionel thaimassage, terapeutisk thai massage, ansigtsmassage og thai zoneterapi. Under en thai massage vil du desuden opleve at du får øget din mobilitet og din blodcirkulation i kroppen. Hos Geng Khor, kan du ligge alt bag dig fra den travle hverdag, bare slappe af og nyde en af vores fantastiske behandlinger, lige fra Thai Massage, Aroma Massage og mange andre.

Next

99 WellNess

køge thai massage

Denne side er ikke associeret med eller godkendt af nogen med tilknytning til 99 WellNess. Traditionel thai massage Massagens oprindelse og historie. Det kan føles som om du har haft en hård træning dagen før, men muskelømheden er en helt naturlig ting efter en thai massage. Oplever du overrraskende aktivitet kan du benytte forum til at informere andre besøgende. Jeg holder ferie lukker fra den 27 august til den 16 september.

Next

Køge: Thai massage på Toldbodvej

køge thai massage

Eftersom du kan have fået aktiveret mange af de muskler, som normalt ligger i dvale, kan du opleve ømhed i kroppen dagen derpå. Have det rigtig godt allesammen og rigtig god ferie til alle. Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik. Mange klienter vil opleve behandlingen afslappende, selvom de ofte selv er i bevægelse. Min interesse ligger vægt på at afhjælpe mine faste og nye kunder af med gener, der kan være i hverdagen, men jeg tilbyder også wellness behandlinger. Hård massageform Massageformen kan være meget hård, og det er altid vigtigt at du som klient husker at sige fra, hvis det bliver for ubehageligt.

Next

Mam

køge thai massage

Smerte og spændinger kan opleves fysisk ét sted i kroppen, men samtidigt være opstået et andet sted. Dermed kan massøren bedre tilpasse thai massagen til netop dig og din krop. Efter thai massagen Efter en thailandsk massagebehandling efterlades du med en både fysisk og psykisk velvære. De fysiske skavanker kan ligeledes stamme fra noget psykisk såsom stress eller traumer. Tak til jer allesammen og tak til de fantastiske tilbage anmeldelser om mit arbejde.

Next