Klinac jebe. Bludna majka i sin EROTSKA PRICA 2019-08-08

Klinac jebe Rating: 5,4/10 97 reviews

Kolegina snaja prvi put

klinac jebe

Polako sam se dizala i spustala i mesala i lomila mu kurcic pickicom ispao mi je nekoliko puta al sam ja to brzo strpala natrag u vrelu pickicu u stvari bila mi je picketina za njegov mali kurcic opet za kratko vreme u pickici osetih da svrsi u mene samo je izgovorio dugo aaaaaaaaaaaaahhhhhh. Biti tako perverzna, u svojoj kući, dok muž i mala nedužno spavaju… a ja sinu pokazujem nešto tako zabranjeno. Ali na Kritu ne važi. Ja se zbog toga snebivala. Klinac koji jako dobro zna šta radi, u jednom momentu poželeo je da budem na podu kao kučka. Okrenula se i pogledala me.

Next

Spavala sam sa najboljim drugom svog sina

klinac jebe

Polagano, pokušavajući izbaciti kčer iz misli, pustila sam da i ona padne na pod, i ostala u donjem rublju. Ovo je moja devojka Jelena. Iznenadio se kada me je video. Isao je u 7 razred osnovne skole. Počeo sam polagano da je nabijam, provukao sam ruke ispod nje, uhvatio je za sise i počeo tako da je natežem prema sebi da su joj sise bile crvene od mog stiska i navlačenja prema sebi. Kada su se spustile do poda, iskoračila sam iz njih.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

klinac jebe

I opet onaj kurvanjski smeh. Rekao sam joj da me čeka jer dolazim čim vidim šta ujak hoće. Kaže želja joj je njih 500 da je izjebu odjednom, da svi svrše po njoj, ali da ja budem tu i da je držim za ruku dok je tucaju. Naročito ne takvim prostacima bez manira. Kao da moja Tanja jedina razmišlja o tome. Nezno me je poljubila u usne.

Next

Klinac

klinac jebe

Ako si i ti o… gro… man… Možda i kleknem. Onda mi je prišao spreda i rekao ajde ga obalavi manje će da te boli guza. Svidelo mi se sve i nism menjala položaj. Isplazio je jezik i prešao njime po pički razdvajajući ljepljive usnice. Mama i ja smo došli kod tetke i ona se veoma obradovala jer su one dve veoma bliske. Ustvari, bio je to okus moje vlastite kurvanjske pizde. Poljubio sam je onako sočno i krenuo rukom po butini između nogu do pičke.

Next

Mama i sin (incest)

klinac jebe

To sam namerno uradio, čak sam i izmišljao neke delove priče, samo da bi video kako na to reaguje Vesna. Stavio joj je noge na ramena i nabio kitu do kraja, Milena je ciknula a ja sam osetila trnce medju nogama. Pitala sam gdje je klozet rekose vani ponesi fenjer nema svetla tamo. Konacno posle nekoliko trenutaka sam opet dosao do vazduha. Kad je svršio srušila sam se na kauč, prsti su mu ispali iz mamine guze. Ušao joj je ceo, i počeo sam da je brže pa onda još brže nabijam.

Next

Klinac

klinac jebe

«Što hoćeš da ti mamica radi s tom velikom kurčinom? Sačekao sam još malo, razmislio i odlučio da ću to učiniti jer moj kurac a ni ja nećemo još dugo izdržati golu ženu kraj sebe pa makar to bilo i krvno srodstvo. Ja sam skinula haljinu i otisla do ulaza u podrum. Pazi mala, svet je pun muškaraca koji bi pojeli devojčicu poput tebe. Jako sam mu ga sisala i oblizivala sluđena vlastitim aromama. Ne verujem ali kuhinja je tvoja. » Ponovo me zgrabio za kosu i navukao na kitu, gledajući hladno dolje. Hajde, zabij mi kurac… začepi tu rupu da bude mir.

Next

Kolegina snaja prvi put

klinac jebe

Kako mi je uopće padalo na pamet da na taj način mislim o svojoj maloj? Iako sada imam poprilicno uzbudljiv seksualni zivot to nije ono sta hocu da podelim sa vama. Kako sam snažno svršavala gazeći si dijete! Već se napalio — čita Tanja Mirin osmeh. Jednu nogu stavio je na kauč i tako je jako veslao da me jajima tukao po bradi. Tad sam ni sam neznam kako upitao Draganu da li je meni ikad videla kurac, sa zaprepacenjem sam otrkio da me je ona nekoliko puta gledala dok drkam i to obicno kad sam gledao kroz kljucaonicu Jovanu dok se tusira. Ubrzano sam ga uvlacila i vadila iz usta i osetila sam da mu nadolazi da se pocinje grciti i podizati i onda mu ga stisnula ustima i samo jezikom vrtela po glavicu dok mi nije ispalio malu kolicinu retke tecnosti u usta koju sam progutala i oblizala ceo taj mali kurcic koji mi je bogom dat za bozic najlepsi poklon. Rekla sam vam ja da moj lepi dečko ima ogroman. Ruku je vec ispruzila nazad da me uhvati za kurac i uvede u svoj rajski vrt.

Next

Kolegina snaja prvi put

klinac jebe

Koljena su mi se raširila. Zasmetalo mu je to sto mora da obraca paznju na nju ali je obratio paznju kada je Teodora izvadila obe sise iz haljine i pocela da ih trese. Jednostavno želim da učim od iskusnijih. Ustala sam i skupila odjeću. Ali da ti nešto kažem nabrzinu ujna, ovakvim seksi igrama samnom još nije kraj, nadam se srećo ujnina, milo moje najdraže. Vratio se s foto aparatom.

Next

EROTSKE PRICE

klinac jebe

Ovi pizdu će od sada samo moj dragi bato da jebe, jel važi bato? I zna da ćemo i Petar i ja da poludimo kad Petar krene da joj zamazuje njena sočna ustašca. Drkala sam kitu sa obe ruke i sisala glavic iz sve snage kada sam osetila nalete sperme u ustima. Moju zamisljenu facu je prekinuo dodir necije noge ispod stola, mahinalno sam pogledao preko i susreo se sa prelepim plavim ocima moje seke. Puni joj Srđan usta svojom. Pocelo je bockanje moje pohotnice koja se uzarila cela mali kurcic je bockao bio je tvrd i bockao me lepo sad je vec malo duze bio u meni nego prva dva puta izgleda da se privikava na moju pickicu. Poslednje gde sam cula o njemu je kada je izasao snimak kako njegova keva, inace profesorka, pusi jednom nasem starijem ortaku.

Next

Bludna majka i sin EROTSKA PRICA

klinac jebe

Žena mu je prava seks bomba, plavuša sa bujnim sisama, koje nije krila, već skoro uvek je imala veliki dekolte koji prosto mami i u koji je nemoguće se ne zagledati. Bogami ume mala i da guta kurac. Brak mi ništa nije valjao, uvek iste stvari, muž ne obraća pažnju na mene i omalovažava me. Uhvatio sam je za kukovei poceo navlaciti napred nazad. Samo pazi ujna da ti ti ne ispadne iz pičke jer želim da uživam u tvojim pičkinim sokovima i kad odem kući. I nahranila bi i zucu babinog kera.

Next