Ljubav ili smrt. Ivan Kušan 2019-09-02

Ljubav ili smrt Rating: 9,3/10 310 reviews

Koko 3: Ljubav ili smrt

ljubav ili smrt

Koko se posvetio nogometu i stalno trenirao. No, Koko jedino razmišlja o Ani i očekuje da će se pojaviti. Vraća se natrag na utakmicu, međutim ona je već gotova. Rasplet - Koko se nakon razočaravajućeg dana ipak nije ubio. No, istovremeno je i snalažljiv pa se tako može izvući iz gotovo bilo koje nevolje. Koko je odahnuo jer je shvatio da kad je Miki rekao da su mu crni fora, da zapravo misli na psa.

Next

Ljubav ili smrt (Koko 3: Ljubav ili smrt, 2014)

ljubav ili smrt

Muha u uhu Koko nije mogao trenirati jer je imao ozlijeđenu ruku, pa je samo gledao trening. To je bila njegova najveća, najopasnija i najmisterioznija moć, najdublje povezana sa samim životom. Marica je u podrumu sa Žoharom za kojeg se ispostavlja da je zaljubljen u Maricu. No, radnja se razvija i na drugom planu u životu glavnih likova. Još uvijek čeka odgovor na svoje pismo. I nakon svega toga, saznajemo da Emica ipak želi Koka koji je i bio zaljubljen u nju, ali ga ona prije nije htjela.

Next

Koko 3: Ljubav ili smrt

ljubav ili smrt

Govori kako za njega nema drugog izbora, osim smrti. Međutim, u sobu je ušla njegova sestra Marica. Koko nije htio dodavati loptu Vinku Leibu, odnosno Žoharu, zato što je on zaljubljen u Anu, pa je dodavao loptu malom Tomu. Također je pitao Maricu vrijedi li njezin stari pas Car. Koko i njegova druga prijateljica Emica postaju svjesni svojih do tada neotkrivenih simpatija. Napetost je tu najizraženija, a kroz uzbudljive događaje možemo odrediti osobine Koka i drugih likova.

Next

Ljubav i Ljubav: diply.net smrt?

ljubav ili smrt

Otada ljubav više nije bijeg i stalno odbijanje čina. Koko se voli igrati detektiva i radnja u romanima je iznimno napeta i uzbudljiva. Zlatko i dalje svaki trenutak provodi čitajući knjige i prigovara Koku da je nezreo. Istovremeno, glavni lik očekuje svoju Anu igrajući utakmicu svog života. Zlatko stalno čita knjige, pa je čak i uspio nagovoriti Koka da pročita Anu Karenjinu, ali mu je ipak oduzeo knjigu.

Next

Ljubav ili smrt (Koko 3: Ljubav ili smrt, 2014)

ljubav ili smrt

Umjesto da smrt bude krajnji cilj, ona postaje prvi uvjet. Ljubav Kokova života, Ana, nestaje i Koko postaje glavni osumnjičeni. Jedva sam čekao da se sve riješi. Ugledao je nekog na hrastu u daljini. Film info Trajanje filma : 01:30:00 Distributer : 2i Film Datum izlaska : 6. Zaljubio se u Anu i ne može prestati misliti na nju.

Next

Ljubav ili smrt lektira, Ivan Kušan

ljubav ili smrt

Međutim, ustanovio je da je Ana, sudbina njegovog života, zapravo jedna od njegovih prijateljica. Njegova simpatija i prijateljica Ana nestaje, a on postaje glavni osumljičenik. Autor nam govori kako mu je ispravio neke pogreške i da je ponosan, ali i uplašen što mu je lik iz romana oteo pero iz ruke. Koko ju je pogledao i shvatio da je Anu zamislio upravo onako kako je izgledala Emica. Nakon što se primiro, drugi je dan otišao do Ane i priznao joj da je voli. Marica mu govori da bude muško i da krene u akciju.

Next

Zarez

ljubav ili smrt

No, odlučio je otići Ani Moser i sve joj ispričati. Ovaj roman Ivana Kušana stvarno je napet ponajprije zbog toga što se čitajući ga lako možemo uživjeti u njegov tijek i što se mogu zamisliti u ulozi Koka dok čitam stranicu po stranicu. Govori kako pišu o njemu neistine da se češe lijevom rukom iza desnog uha i da voli punjene paprike. Kada netko pozvoni 6 puta kratko i 2 puta dugo, mikser će pasti na pipu i pustiti vrelu vodu. Obje strane nešto skrivaju, Koko očekuje Anu, a i sama utakmica je vrhunac uzbuđenja svih sudionika.

Next

Ljubav i Ljubav: diply.net smrt?

ljubav ili smrt

Koko se nalazi u situaciji životne odluke. Njegova simpatija i prijateljica Ana nestaje, a on postaje glavni osumljičenik. Nakon što se primiro, drugi je dan otišao do Ane i priznao joj da je voli. Izvedene drame: Spomenik Demostenu, Toranj, Svrha od slobode, Vaudeville, Čaruga, Psihopati, Rupa za udaju, Ljepotica i zvijer, Narodni glas, Lažeš, Melita te adaptacija romana Naivci. Jer naša se sudbina, naposljetku, odigrava ovdje dolje. Poznat je i po prevođenju sa engleskog, francuskog i ruskog jezika. Najzanimljivije u romanu: Najzanimljiviji trenuci u ovoj knjizi su vezani uz tijek nogometne utakmice kad se suprotstavljaju dvije jake momčadi, obje imaju skrivenu taktiku, no nitko ne zna kakvu.

Next