Massage i helsingør. Massage, psykoterapi og yoga. Et boost til dit sunde liv 2019-09-15

Massage i helsingør Rating: 4,5/10 1993 reviews

Wellness i Helsingør

massage i helsingør

Vi lægger vægt på det manuelle og på træningen i vores massagebehandlinger. Her finder du gode tilbud på Wellness, Spa, Velvære, Skønhedsbehandling, Hudpleje, Massage, Zoneterapi, Behandling med Garra Rufa fisk og Doktorfisk, Akupunktur, Øreakupunktur, Botox behandling, Restylane behandling, Infrarød sauna, Spray Tan, Hot Stone massage, Fysiurgisk massage, Farvning af vipper og bryn, Spa-ophold, Retning af bryn, Makeup, Ansigtsbehandling, Kropsbehandling, Manicure, Pedicure, Dameklip, Herreklip, Hair extensions, Eyelash extensions, Hårfjerning, Voksbehandling, Brasiliansk og Hollywood voks og Zoneterapi i Helsingør. Vi bestræber os altid på at give det bedst mulige resultat. Her finder du oversigt over de bedste tilbud på massage i Helsingør. Du kan vælge mellem flere typer af massage, du og dine børn kan dyrke yoga og mindfulness, eller du kan tage en samtale med psykoterapeuten. Når livet har mange farver og meget energi synes vi at man skal dele det. Det kan være, at en rygmassage kan løse problemet, eller måske er der brug for en helkropsmassage for at løsne evt.

Next

Massør i Helsingør

massage i helsingør

Både for andres skyld og for at det bliver fæstnet i en selv, også til tider der måske bliver sværere. Vi holder selv meget af de stemningsfulde lokaler der kan spores tilbage til 1739 og vi håber at også du hurtigt vil føle dig hjemme her i huset for bevægelse: fysisk og mentalt, langsomt og hurtigt, for sjov og for alvor. Hvad enten du bestiller velvære massage, fysiurgisk massage eller sportsmassage, så tilpasser vi altid massagen til netop dig. For et massage koncept som RaskRask, der lever og ånder for at hjælpe mennesker, hvor de er, kan man næsten ikke ønske sig bedre omgivelser. Men på vedholdende selv-arbejde det kan være muntert, det kan være slidsomt og svært og på støtte fra gode mennesker til forankring i: at livet er rigt i dets mangfoldighed Med Epikur: Du skal le og filosofere. Helsingør er det, man kan kalde en kulturby med dybe rødder i historien. Vores massører kan hjælpe dig med at planlægge et behandlingsforløb samt give dig råd og vejledning til, hvordan du sikrer en bedre struktur og kropsposition.

Next

Original Thai Massage

massage i helsingør

Derpå kan vi aftale nærmere. Bestil tid hos Massør i Helsingør. Vi tror ikke på nemme løsninger, mystiske kræfter eller perfekte liv og mennesker. Hos i Helsingør nær Espergærde og Humlebæk tilbyder vi massage som led i behandling af skader og ømme muskler samt for at øge dit velbefindende. De veje handler om forankring og kontakt.

Next

Massage, psykoterapi og yoga. Et boost til dit sunde liv

massage i helsingør

Det er aldrig kedeligt at være i området og en vandreture i naturen eller ved vandet, kan være ren terapi for krop og sjæl. I huset finder du mulighed for at være dig selv og udvikle dig sammen med behandlere der er professionelle og helt nede på jorden. Du kan se mere om vores. Det er ikke altid let nogen gange er det. Til andre mennesker — åbne sig — og til sig selv gennem krop-bevægelse og gennem ærlig selvindsigt. Klinikken tilbyder Ansigtsbehandlinger, Manicure, Pedicure, Klassisk Massage, Aroma Massage, Honning Massage, Hot Stone Massage, Chakra Stone Massage, Chokolade Massage, Sports Massage, Krops Peeling, Body Wraps, Cellulite behandling og Spa.

Next

Wat Pho Massage Helsingør

massage i helsingør

Behandlingen kan også have fokus på skadesforebyggende og rehabiliterende øvelser. Det er i dag ombygget og bedre kendt som Kulturværftet — et dynamisk kulturhus med teater, koncerter, udstillinger og meget mere. Det vigtigste for os er, at du får en tryg og behagelig oplevelse hver gang og at du får fulgt spændinger og smerter helt dørs. Oplever du overrraskende aktivitet kan du benytte forum til at informere andre besøgende. I den senere tid, er det dog steder som Helsingør Skibsværft, der har været omdrejningspunktet.

Next

Wat Pho Massage Helsingør

massage i helsingør

Desuden kan du vælge en massagebehandling hvis du blot vil gøre noget godt for dig selv. Dette er forskelligt fra anmeldelser, som altid beskriver en individuel oplevelse. Du kan bidrage selv om du kun kender klinikken af omtale. Afhængig af problemet, hjælper din behandler med at finde en passende løsning. Rose-Marie Sundell er ejer af Aloha Wellness i Helsingør. Behandleren vil tage en snak med dig om dine udfordringer og forventninger til massage og derfra lægge en plan for et behandlingsforløb. Se deres tilbud på Massage, Fysiurgisk massage, Sportsmassage, Aroma massage, Ayurvedisk massage, Bindevævsmassage, Chokolademassage, Firmamassage, Fysioterapi, Rygmassage, Graviditetsmassage, Klassisk massage, Hot Stone massage, Nordlys massage, Parmassage, Massage for par, Tantra massage, Thai massae, Wellness massage.

Next

Massage, psykoterapi og yoga. Et boost til dit sunde liv

massage i helsingør

Vi stræber efter at tilbyde de aktiviteter som vi selv holder af og som vi tror at der er brug for. . Byen er kendt for Kronborg, Shakespeares Hamlet og Øresundstolden, der har dannet grundlag for byens velstand i over 400 år. Med Kim og Morten: Lad os gi den lidt gas og smide masken for en stund, vi er her jo kun en enkelt gang. Hot Stone massage, Fysiurgisk massage, Thaimassage, Parmassage, Tantra massage, Chokolademassage, Firmamassage, Oliemassage, Aromamassage, Rygmassage, og wellness-massage. Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik.

Next

Massage tilbydes i Helsingør

massage i helsingør

Derudover efteruddanner vi os løbende for at have den nyeste viden indenfor fysioterapien. Det starter som regel med en god dialog mellem behandler og massør. Denne side er ikke associeret med eller godkendt af nogen med tilknytning til Original Thai Massage. Her kan alle være med. Helsingør har lidt af det hele og har noget for enhver smag. Der kan være mange årsager til smerter i muskler og led, og det er altid en god ide at få en professionel behandler, eller en massør til at kigge på problemet.

Next