Modne fisse. Den unge fyr : Sexhistorier og Sexnoveller 2019-10-03

Modne fisse Rating: 6,9/10 1799 reviews

Min liderlige kone

modne fisse

Vi tog hotellets hvide badekåber på, og jeg ringede og bestilte. Hendes krop sitrede langsomt og jeg borede min pik helt op i hende. Vi svømmede lidt rundt og gik så igen op for at få lidt sol. Min tunge rørte nu skamlæberne, hun tog fat om mit hovedet og pressede mig mod kussen, så hele min mund omsluttede den. Hun skulle cykle i forvejen, da jeg først skulle give rapport til dagvagterne. Jeg kiggede ned på hendes anspændte ansigt.

Next

diply.net: Moden Fisse

modne fisse

Flyet mellemlandede i Rom, hvorfra vi fløj videre til Napoli og derfra med båd til Ischia. Min mor havde flyttet sig om så hun nu sad bag ved min søster og var begyndt at klæde hende af. Billederne var sådan set gode nok men der manglede bare lys på dem, det ærgrede Christian sådan, for han var virkelig stolt. Men jeg tog mig sammen og prøvede at gøre som jeg havde set de gjorde på film. Dagen efter stod vi begge op ved 9 tiden og fik noget at spise, ingen af os nævnte hvad vi foretog os dagen før. Der ramte jeg rigtigt, for hendes krop spændte sig så hårdt, at hun ligefrem stod i bro. Pia er 51 år, ikke så høj, dejlig buttet, rimelig store bryster, der hænger dejligt, og en rimelig stor fast røv.

Next

Min liderlige kone

modne fisse

Hun stod med let bagoverbøjet hoved, og hendes ene hånd var placeret på hendes mis. Jeg kiggede en gang på den, og indså, at dagen havde haft større effekt på sjoveren end normalt, for jeg havde aldrig set den så stor. Jeg stønnede kort og sagde, — Du er så dejlig lækker, din stramme våde kusse gør mig så liderlig. Jeg er en kvinde på 55, for to år siden begyndte noget fantastisk. Vi lejede et af hotellets biler og vi begyndte at pakke vores ting til turen. Pludselig vendte hun sig om på maven, imens hun stak bagdelen lige hen imod mig.

Next

diply.net: Moden Fisse

modne fisse

Jeg bad min mor om at sætte sig op på armlænet af sofaen og min søster om at stille sig på alle fire. Jeg nikkede bare og gik så ind i stuen og satte mig ved siden af onkel og kusinen for at se tv. Jeg selv er en fyr på 29 år og har altid datet yngre piger. Jeg hamrede ind og ud ad Pia som et motorstempel i en Porsche. Jeg slikker din pik, så du hører englene synge.

Next

En fræk historie

modne fisse

Der gik strøm gennem mig, da jeg så hende helt nøgen. Derpå rejste hun sig, og begyndte at tage sin bikini på igen. Modsat hendes lille fisse åbenbarede der sig en stor lys kødfyldt klitoris for mig. Vi lagde sæderne ned og bredte et watt tæppe ud alle vores vare kom om foran. En pige havde jeg endnu ikke været i bukserne på, så en god gang højrehånd var det bedste jeg kendte. . Uden for stod Marco med et lidt nervøst smil, da han så at Bente kun havde badekåbe på.

Next

6

modne fisse

Det var utroligt frækt og jeg stønnede sagte. Efter nogen tid faldt jeg til og vi kom ind i en daglig rytme og jeg begyndte at tænke på andet end mine afdøde forældre. Hun stak to fingre ned omkring hans pik og klemte til. Siden dengang har vi haft samme faste rytme hver morgen. Da vi var færdige med badet og havde fået lidt tøj på gik vi ind til dem, Karina som louises datter hed og min lillesøster camilla var allerede i gang med at snakke. Jeg vaskede mig som jeg plejede, men moster begyndte at onanere min tissemand, der ikke var særlig stor dengang ca. Da jeg havde ligget og sundet mig lidt, og hun var holdt med at stønne, kravlede jeg forsigtigt ned og lå lidt ved siden af hende.

Next

6

modne fisse

Hun lød som om hun kunne lide det jeg udvidede hendes lille hul mere og mere med tungen. Da Ditte havde slikke Mona et par minutter, trak hun sig væk og Mona vendte dig om og kyssede hendes datter liderlig på munden og nærmest sugede de safter hun stadig havde i munden ud. Det fik min pik til at vokse endnu mere i munden på hende. Og jeg kom også spermen væltede ud af min lillesøsters revne. Jeg krammede hendes bryster og hun vendte sig mod min pik og lod den glide ind I hendes dejlig varme mund.

Next

En fræk historie

modne fisse

Min mor kiggede ud og så at kvinden der sad i bilen var kommet hen til vores bil og kiggede ind af ruderne, min mor lod som ingenting og kyssede min søster igen. Nu prøvede hun at køre pikken helt i bund i hendes mund, og jeg kunne mærke hvordan det kriblede i min pik. Efter et stykke tid smed jeg nederdelen, og tænkte at nu begynder han at brokke sig, men nej han fortsatte ufortrødent sit forehavende med at tage billeder, han var helt opslugt. Jeg kiggede op på hende, hun kyssede mig bare. Jeg rejste mig og gjorde det samme.

Next

6

modne fisse

Noget ramte hende i munden andet ramte kinden, panden og halsen og jeg kom med et brøl. Jeg faldt sammen over hende. Det blev søndag morgen men moster kom ikke ned som hun plejede for at tage et bad, jeg undrede mig meget, og gik derfor ovenpå for at se om hun var der. Det var lige det der skulle til. Jeg bollede hende til hun kom i endnu en orgasme og jeg sprøjtede op i hende. Vi kom ned i bollerummet og vi lagde os på sengen og begyndte at kæle og kysse. Jeg besluttede mig for at prøve scor.

Next

Miss Minna er en flot, fræk og attraktiv moden kvinde

modne fisse

De var plaskvåde mellem fingrene på mig. Mor lagde hende ned i sofaen og bad mig prøve at stikke min pik op i hende. Bente vendte sig smilende mod mig og sagde — Så du hans ophidselse? Jeg prøvede lige så stille, hun stønnede meget men hun kunne lide det. Kunne du tænke dig at mærke mine læber omkring din stive stang? Jeg prøvede at sige noget, men tungen ville slet ikke som jeg ville, så det blev kun til et halvkvalt 'Ahhh. Min mor havde bemærket det og lagde lige så stille en hånd på den. Men til sidst kunne jeg ikke mere jeg kom med endnu en ladning sperm, og da min mor mærkede spermen kom hun også i en ordentlig orgasme. Min elskede Bente og jeg havde bestilt en rejse til Italien, nærmere bestemt til øen Ischia, der ligger ved den napolitanske bugt.

Next