Nume de fete turcesti. 400+ nume de pisici din care să alegi pentru odorul tău pufos 2019-10-31

Nume de fete turcesti Rating: 9,1/10 1468 reviews

Nume rare de fete. Te

nume de fete turcesti

Bernat — Prenumele de baiat este o forma ungureasca a numelui Bernard, despre care cercetatorii lingvisti spun ca s-ar fi format de la numele Berinhard. Agapion Derivat de la Agapie. Antim Derivat de la substantivul anthos — floare. Aretha Aretha este versiunea de sex feminin a lui Ares, zeul grec al razboiului. O mare parte din Noul Testament este constituita de epistolele sale. Zsofia — Prenumele de fata Zsofia, ce apartine onomasticii unguresti, este o varianta a numelui Sofia. Nicolae Varianta de la Nicholas.

Next

NuMe

nume de fete turcesti

Nu se stie niciodata cand ajunge copilul in tara de origine a numelui, iar ceilalti sa-l considere caraghios. Norocul meu e că stă în țara noastră și vorbește româna la perfecție — pentru că eu mai am mult de învățat în turcă. Ania, Alma, Alisa, Amaris, Ariana, Alesia, Amanda, Anabela, Aura, Aris Beatrice, Bela, Blanca, Brândușa, Carisa, Carla, Cara, Carina, Casiana, Casilda, Clara, Dalia, Dalila, Despina, Dora, Dorina, Eda, Edith, Ela, Elia, Eliza, Elisabeta, Elvira, Erica, Eva Francesca, Fabiana, Fiona, Flavia, Gia, Gilda, Grațiela, Gloria, Hazel, Hortensia, Imala, Iolanda, Iris, Isra, Kara, Karina, Keira, Kalista, Kasia, Kim Lara, Leila, Letiția, Lidia, Linda, Lola, Mabel, Magdalena, Maya, Mina, Missa, Miruna, Mora, Nadia, Narcisa, Natașa, Nicola, Nora, Olivia, Osana, Ofelia, Olimpia, Opal, Paloma, Patricia, Pippa, Paola, Perla, Petronela, Petra Ramya, Riana, Renata, Roberta, Saima, Samara, Serena, Selena, Simina, Smaranda, Sonia, Tania, Tereza, Tess, Tatiana, Vera, Zamora, Zina, Zoe, Semnificația lor Am păstrat ce-i mai bun pentru final, cum spune o vorbă. Mihaly — Prenumele de baiat Mihaly, ce apartine onomasticii unguresti, corespunde in romana numelui Mihai, de aici facand legatura cu forma de origine ebraica Mikael. Ada este o pescurtare des folosita de la mai. Dezideriu Derivat de la Desideriu.

Next

Semnificatia numelor in limba turca

nume de fete turcesti

Se pare ca numele de persoana in discutie s-a raspandit, ce-i drept, sub diferite forme, in toate partile Europei. De aceea, numele copilului trebuie ales din. Aliosa Varianta ruseasca a lui Alexandru. Nume de baieti cu litera C — continuare Codin Derivat de la Codrin. Informatii despre nume de sfinti la copii Conform datinilor bisericesti, copiii nou-nascuti trebuie sa primeasca un nume de sfant din calendarul specific cultului ortodox.

Next

Peste 1000 de Nume fete

nume de fete turcesti

Vencel — Prenumele de baiat Vencel, ce apartine onomasticii unguresti, este o varianta a numelui Vaclav ce provine, la randul sau, de la forma Venceslaus. Codrut Diminutiv de la codru. Potrivit traditiei, el a predicat mai tarziu in regiunea Marii Negre, unde spune unele legende ca a fost rastignit pe o cruce in forma de X. Acesta s-a impotrivit persecutiei crestinilor si a fost inchis in temnita pentru credinta sa, fiind lasat sa moara. Care nume ți-a plăcut cel mai mult? Tamas Forma maghiara a numelui Toma. Laszlo Varianta maghiara a numelui Vladislav.

Next

NUME DE BAIETI. Peste 1000 de variante. Semnificatie nume. Ponturi cum sa alegi cel mai potrivit nume pentru baiatul tau

nume de fete turcesti

Se pare ca numele germanic ar fi o prescurtare a prenumelui Eburwin. Olympia Un alt nume nefolosit, care, credem noi, merita ceva credit; numele Olympia vine de la Muntele Olimp, muntele grec care a fost casa zeilor. Și la pașă dacă ne uităm, observăm că el era numit doar Selim Pașa, de la funcția pe care o avea, alteori de la meserii sau de la locul de proveniență. Artur Artur reproduce un vechi nume breton, Arthur sau Artus, considerat de origine celtica. Evghenie Este una din formele numelui Eugen.

Next

Nume grecesti pentru fetite: cele mai frumoase 25 nume si semnificatia lor

nume de fete turcesti

Gennaro Forma italiana de la Januarius, ianuarie in latina Gentian Deriva din numele plantei inflorite numita gentian. Xanti Prescurtare de la Santiago. Aratand provenienta locala a purtatorului, numele de fata Adrienn este destul de popular in onomastica ungureasca, de altminteri, ca si in alte parti ale Europei. Zigmund Forma de la Sigmund. Edi Derivat de la Eduard.

Next

Nume fete

nume de fete turcesti

Christoffer Varianta de la Kristoffer. Cu toate ca detinem aceste informatii, semnificatia numelui Reka ne pune mari probleme. Georgio Varianta de la George. Daphne In mitologia greaca, Daphne este o nimfa si fiica a lui Peneus, zeul raului. Madalin Forma masculina pentru Madalina. Ilka — Prenumele de fata Ilka, ce apartine onomasticii unguresti, este un hipocoristic, respectiv un nume diminutiv pentru Ilona. Dorin Forma derivata de la Dorian.

Next

Nume bulgare.

nume de fete turcesti

Evan Forma de la Iefan, John in limba galilor. Numele vorbește despre cine este cel care-l poartă, iar semnificația lui poate avea o însemnătate deosebită pentru părinți. Demian Derivat de la Damian. O alta ipoteza sustine ideea potrivit careia numele Aliz ar proveni de la Alice, care, la randul sau, s-ar fi format de la Adelais. Dorika — Prenumele de fata Dorika, ce apartine onomasticii unguresti, este un hipocoristic nume diminutiv pentru Dorottya, acesta din urma corespunzand, in greaca, numelui Dorothea.

Next

Nume de copii

nume de fete turcesti

Gyorgy — Destul de intalnit in onomastica ungureasca, prenumele de baiat Gyorgy corespunde, in limba romana, numelui Gheorghe, respectiv George, despre care cercetatorii lingvisti spun ca au o semnificatie clara. A scris despre nasterea lui Ioan Botezatorul si despre copilaria lui Iisus. Cezarina — Prenumele de fata Cezarina este o varianta ungureasca a numelui Cezara. Chiar si asa, unii cercetatori lingvisti contesta aceasta ipoteza, ei fiind de parere ca numele in discutie, Cecilia, provine de la forma Caecina. Filipon Derivat de la Filip. Forma sa de substantiv, agapa, are sensul de adunare, petrecere,.

Next